Logo DRK
foto

Vrijmetselarij

Hoofdpagina veel gestelde vragen (FAQ) over vrijmetselarij

Vragen over de vrijmetselarij waarop u nooit echt een antwoord kreeg of die u nooit durfde te stellen. Geen onderwerp wordt geschuwd. Van de meest banale practische vragen tot de smeuïge verhalen die over de loge de ronde doen.

Meer nog, klik op het item «Contact» in de menu links, om ons uw vraag te stellen. Wij doen ons best om ze zo snel en accuraat mogelijk te beantwoorden. Vragen die ook een wijder publiek kunnen interesseren zullen op de FAQ-pagina's van deze website gepubliceerd worden.

De FAQs zijn georganiseerd per thema. Elk thema wordt op een afzonderlijke pagina weergegeven.FAQs over vrijmetselarij
laatst bijgewerkt op 5 februari 2007

Vrijmetselarij practisch

Allerlei practische vragen over vrijmetselarij. Hoeveel het liggeld bij een loge bedraagt, hoeveel keer vergadert een loge, enz...
Meer...

Terug naar paginabegin


Indianenverhalen over de loge

Er worden nogal wat verhalen verteld over de loge.
Tot hier toe werd vanuit de vrijmetselarij op die verhalen zelden of nooit gereageerd. Hier wordt geprobeerd een open en eerlijk antwoord te geven op een aantal van deze kwesties. Meer...

Terug naar paginabegin


Vrijmetselarij, vrijzinnigheid en religie

Door de grote versnippering in de wereldvrijmetselarij heerst er nogal wat onduidelijkheid over de relatie tussen de loge, de religie en de georganiseerde vrijzinnigheid. In deze FAQs wordt geprobeerd een tipje van de sluier op te lichten.
Meer...

Terug naar paginabegin

Lees de Privacy Policy en de disclaimer van De Ruwe Kassei.
Copyright © 2006-2007 De Ruwe Kassei.